sobota 27. prosince 2008

Jak se oblékat jako scene girl?

Vlasy! Pořádný účes je vizitkou každé scene girl. Základem je mít pěkně vrstvené a hlavně barevné vlásky. Letí ty nejvíc crazy barvy, růžová, platinová blond nebo fialová. Můžete přidat i nějaké ty doplňky, třeba mašle nebo stuhy. Je jedno, jestli máte vlasy rozpuštěné, kudrnaté, dlouhé nebo krátké - hlavně buďte originální!

Hadříky Co nosí pravé scene girl? Ty nejlepší kousky oblečení! Třeba trička s populárními kapelami nebo neotřelými nápisy. Nebojte se vzít crazy kousky - Hello Kitty, Disneyovky nebo Pokémony, jen je nenoste pořád. Už začínají být lehce okoukané…A co na nohy? Letí legíny! Zkombinujte je s krátkou sukní nebo trenkami, můžou být i natrhnuté. Pokud nemáte rády legíny, můžete si vzít i přiléhavé džíny, ty jsou taky super. Hlavní je fantazie a co nejdivočejší kombinace :-)

Botky Tak tady je to jasné. Na nožky scene girls patří balerínky, Conversky, Vansky nebo botky na podpatku. Prostě musí jít o nějaké oko-uchvacující kousky, nejlépe světlé barvy - pak budete vypadat skvěle. A nezapomeňte je nějak odlišit – fantazii se meze nekladou. Co třeba je označit podpisem svých kamarádů? Nebo mít každou botu či tkaničku jiné barvy? Heeej, tak do toho! :-)



Make-up Bez super makeupu ani ránu. Kombinujte ty nejšílenější barvy, třeba zelenou, růžovou a modrou. Ukažte světu svou originalitu! Silné oční linky, nádherné stíny, klidně je doplň umělými řasami. Be nice, be cute, be scene! Cladi@

Žádné komentáře: